CLOVERFIELD - film amerikan me regji te Matt Reeves

“Te vjen nga nuk e pret”- thote nje fjale e urte : “Cloverfield“, produkt hollywoodian (studio “Paramount”), eshte film i mire !!

Ne fakt, per nga forma, filmi i ngjan “Blear witch project”, pra gjithshka supozohet se eshte filmuar nga nje protagonist i ngjarjes, me kameren e tij amatore.
Ngjarja eshte pushtimi i Manhatten-it ne New York nga nje monster gjigandeske, per te cilen nuk jepet asnje shpjegim ne film (aq me mire).

Jo keq, por diç më pak interesant se sa “I Am Legend” ( i krahasoj, meqe jane dy filma qe flasin pak a shume per te njejten gjë: nje katastrofe ne New York). Gjithsesi, jemi ne vazhden e filmave post-11 shtator. Dhe e njejta filozofi mbizoteruese : s’kemi më ç’të hakmerremi, as kunder kujt. Hajde te shpetojme koken !

web site i filmit : www.cloverfieldmovie.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Login     Film Journal Home     Support Forums           Journal Rating: 4/5 (2)